Harmancık Kent Mobilyaları Üretim Merkezi

Harmancık Kent Mobilyaları Üretim Merkezi Projesi.
Harmancık Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Harmancık Meslek Yüksekokulumuz ortaklığında gerçekleştirilecek olan projemiz ile, Bursa nın Kent mobilyaları Üretim merkezini Harmancık a kazandıracağız.
Sektör uzmanı Sn.Burhan Alıcı nın öncülüğünde, Büyükşehir belediyesi Akıllı Şehircilik İnovasyon Daire Başkanlığı uzmanları ve proje ekibimiz ile projemizi uygulayacağımız alanlarda incelemelerde bulunduk. Mülkiyeti Belediyemize ait atıl durumda olan bina ve alanlar , tarafımızca tahsis edilerek,üretim merkezi olarak değerlendirilecek
Proje kapsamında Piknik Masası, Kameriye, Oturma Bankı gibi kent mobilyaları üretilerek, Bursa başta olmak üzere çevre il ilçe belediyelerin ihtiyaçları,üretim merkezimizden karşılanması planlanmakta.
Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Alinur Aktaş a ve proje ekibine teşekkür eder, Harmancık ımıza hayırlı olmasını dilerim.
Yılmaz Ataş
Harmancık Belediye Başkanı